yyrmteam

href="http://www.yyrm.yolasite.com/senarai-kebun-area-johor.php">
  • Post Title 1
    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Ut odio. Nam sed est. Nam a risus et est iaculis adipiscing.

Featured Posts Coolbthemes

Thursday, 27 October 2016

Iron ore / bijih besi ready stok for sale

Bijih Besi / Iron Ore Ready Stok For Sale http://rem-oil.blogspot.com/2016/10/bijih-besi-iron-ore-ready-stok-for-sale.html

Bijih Besi / Iron Ore Ready Stok For Sale

Assalammualaikum,
Bijih besi / iron ore ready stok for sale.
Kami ada bertan-tan bijih besi untuk dilepaskan dengan harga borong. Gred 58%dan keatas.( piawaian makmal antarabangsa ).
Kami juga ada banyak kawasan baru untuk melombong.
Dengan FOB atau dengan pengangkutan anda sendiri. Terpulang mengikut anda.
Untuk tempahan / PO. Boleh email ke yyrmteam@gmail.com. / sms atau call / whatshup 0136315274. Hamidan Mokmin.
Pembayaran: Cash cek / Transfer Bank to bank.

Sunday, 25 September 2016

Papan Nama Kediaman / Iklan / Signboard

Harga Dari Rm 20 Dan Keatas Mengikut Model / Dzainer

Papan Nama Kediaman Dan Iklan

MADE IN HOME, Signboard, Papan Tanda, Papan Iklan, Banner, Bunting Dll https://goo.gl/maps/jNrMpWZrEVp

Saturday, 10 September 2016

Signboard , Papan Iklan, Papan Tanda Nama Dan Alamat Rumah

Bismillahirrahmanirrahim,
Assalammualaikum.w.b.k.

Tahukah sahabat semua, Papan Tanda Nama Dan Alamat Rumah Sama Mustahak Dengan Papan Iklan, Nama Kampung, nama jalan dan sebagainya. Mungkin Sahabat semua pernah mengalami sepertimana yang kami alami.
1. Kebanyakan jiran, sahabat, rakan, kawan, imam, bilal, tok siak, tok penghulu dan ramai lagi  termasuklah diri kita sendiri lebih senang menggunakan nama singkatan, nama timangan, nama gelaran dan sebagainya, malah mungkin ada dikalangan kita terlupa nama anak sendiri apatahlagi anak buah kan. Pernah kami didatangi orang jauh , saudara mara si sakit untuk datang melawat yang bertanyakan  di mana tempat tinggalnya beserta alamat dan nama penuh, puas kami memikir nama yang disebutnya, akhirnya kami mengatakan penama yang disebut tadi tiada dalam kariah kami, selang dua tiga hari baru kami tahu yang penama tu jiran kami sendiri.
2. Pernah tidak, posmen atau penghantar barang atau penghantar kad jemputan dan sebagainya menghantar surat atau barang jiran  ketempat kita .
3. Pernah tidak jika kita baru memasuki kawasan dan mencari Alamat seseorang, puas kita menahan orang kampung bertanyakan arah atau nama kenalan kita yang orang kampung tu sendiri keliru.
4.Pernah tidak kita mendapat kad jemputan atau apa-apa surat yang tidak tertera nama kita, atau hanya menulis nama gelaran, malah ada yang tak bernama pun,nterpaksalah kita menulisnya sendiri.
5. Yang ni selalu kita jumpa, kebanyakan orang lebih kenal nama suami daripada nama isteri, begitu jugak sebaliknya.
6. Banyak lagi yang mungkin anda alami dan anda boleh bayangkan, betapa sukarnya jika tanda nama kita sendiri dan rakan-rakan tiadak dipaparkan di dinding atau halaman rumah kan.

Jadi untuk memudahkan anda menempah papan nama + alaman + no h/p + perkhidmatan yang anda sediakan dan sebagainya. kami menyediakan blog ini. Sebagai Altenatif  untuk sahabat-sahabat semua membuat tempahan.
Harga dari 0.60 cent dan keatas mengikut saiz stiker dan papan iklan.
Kami akan update kan papan tanda terkini dari pelbagai rekabentuk dan paten dari masa ke semasa beserta sebut harganya sekali, Agar sahabat-sahabat boleh membuat pilihan dan tempahan, Jika sahabat-sahabat ada idea menarik boleh diajukan ke email atau whatsup dan kami akan membenanya untuk anda. Insyallah.
Setiap papan tanda kami akan mulai dengan bismillahirrahmanirrahim kemudian baru nama dan alamat anda , agar  yang membacanya dan sahabat-sahabat semua mendapat rahmat.

Jangan lupa hubungi kami di :


H/p :        017 7990907


Email : yyrmteam@gmail.com

            :  asuszenfone.az257@gmail.com

Kalau fun tak berangkat jangan berkecil hati, mungkin kami sedang sebuk atau tidak perasan, snd sahaja sms / whatshup, Insyallah kami akan hubungi kemudian.

Setiap tempahan mengambil masa seminggu hingga tiga minggu untuk disiapkan bergantung pada banyaknya tempahan yang ada. 

Sahabat-sahabat yang berada di sekitar Batu Pahat Johor, boleh datang terus ketempat kami untuk membuat tempahan :-)

Assalammualaikum.w.b.k.

Terimakasih.


UNTUK TEMPAHAN, WHATSHUP / SMS DAN SEND BUTIRAN BERIKUT KE  : 0136315274.

1.NAMA:

2.ALAMAT: 

3.JENIS PERKHIDMATAN.

4.NO H/P:




Signboard / Papan iklan biasa Dari Rm 25 - 35 / kaki ( panjang x lebar )


Papan Iklan 3D Dari Rm 40 - 45 / kaki ( panjang x lebar )

Signboard/Papan Iklan Biasa Standard / Normal Rm 25 - 35 / kaki ( panjang x lebar )

BANNER / BUNTING DARI RM 1.50 / 2.80 / 3.8, BERGANTUNG PADA JENIS CORAK, CANVES DAN COLOUR.


PAPAN NAMA KEDIAMAN & IKLAN.
1. STICKER SAHAJA 6 X 12 INCI,  RM 20.
2. STICKER + PAPAN ( PVC / ZINK ) 6 X 12 INCI , RM 50.
3. PAPAN NAMA KEDIAMAN & IKLAN  STANDARD / NORMAL,
 1 X 1' KAKI RM 60.
3. PAPAN NAMA KEDIAMAN & iklan + PAPAN ( PVC / ZINK )+ BINGKAI + STIKER, 16 x 9 inci. RM 80.

JENIS NI 16 X 9 INCI RM 80.