yyrmteam

href="http://www.yyrm.yolasite.com/senarai-kebun-area-johor.php">

Wednesday, 10 October 2018

ECOMAX 20L, BAJA, RACUN DAN BENIH SAWIT HARGA BORONG..

Assalammualaikum.....
Barang Baik Tapi Harga Kasih Sayang..πŸ˜„.
Kepada warga peladang, pekebun, pemborong, peruncit, pengedar, peniaga dan sesiapa sahaja... Kami menawarkan harga net terbaik buat semua pelanggan yang dihormati lagi dikasihi....πŸ’–.
Penghantaran ke seluruh semenanjung bergantung terma dan syarat..πŸ˜‚. Maklum harga net...😊.
Berminat boleh hubungi atau whatsup laju-laju ke rezglobal: 010 2783610 atau 018 7811407.






Thursday, 19 July 2018

Kenderaan Ladang Untuk Ditempah


Assalammualaikum.
Jika anda berminat untuk menempah kenderaan untuk kegunaan ladang , gambut atau liat. Kelapa sawit, jagung, tebu, durian dan lain-lain boleh buat tempahan / hubungi no dibawah:

H/p / whatsup : 018 7811407  atau. 010 2783610 adan.
Email  : yyrmteam@gmail.com
            :  rezglobal@gmail.com



Wednesday, 11 July 2018

Signboard , Papan Iklan Parit Sulong

H/p / whatsup : 018 7811407  atau. 010 2783610 adan.
Email  : yyrmteam@gmail.com
            :  rezglobal@gmail.com


Sunday, 11 March 2018

PAPAN IKLAN, SIGNBOARD, BANNER, BUNTING DAN LAIN-LAIN.


Assalammualaikum....
Untuk tempahan atau pertanyaan boleh email ke:
rezglobal@gmail.com
yyrmteam @gmail.com
Atau whatsup ke rezglobal:
010 2783610
018 7811407
Sebaik-baiknya ada dzaine sendiri.😊boleh email/whatsup.
Insyallah akan dibalas segera. Jika terlambat jawab.. Mungkin tengah kesebukan dan harap maaf...😳


Thursday, 27 October 2016

Iron ore / bijih besi ready stok for sale

Bijih Besi / Iron Ore Ready Stok For Sale http://rem-oil.blogspot.com/2016/10/bijih-besi-iron-ore-ready-stok-for-sale.html

Bijih Besi / Iron Ore Ready Stok For Sale

Assalammualaikum,
Bijih besi / iron ore ready stok for sale.
Kami ada bertan-tan bijih besi untuk dilepaskan dengan harga borong. Gred 58%dan keatas.( piawaian makmal antarabangsa ).
Kami juga ada banyak kawasan baru untuk melombong.
Dengan FOB atau dengan pengangkutan anda sendiri. Terpulang mengikut anda.
Untuk tempahan / PO. Boleh email ke yyrmteam@gmail.com. / sms atau call / whatshup 0136315274. Hamidan Mokmin.
Pembayaran: Cash cek / Transfer Bank to bank.

Sunday, 25 September 2016

Banner Bunting Parit Sulong Batupahat Johor

SIGNBOARD, PAPAN IKLAN, BANNER, BUNTING DAN LAIN-LAIN..πŸ˜‚.

Assalammualaikum....
Untuk tempahan atau pertanyaan boleh email ke:
rezglobal@gmail.com
yyrmteam @gmail.com
Atau whatsup ke rezglobal:
010 2783610
018 7811407
Sebaik-baiknya ada dzaine sendiri.😊boleh email/whatsup.
Insyallah akan dibalas segera. Jika terlambat jawab.. Mungkin tengah kesebukan dan harap maaf...😳

















H/p / whatsup : 018 7811407  atau. 010 2783610 Signboard , Banner, Bunting, Papan Iklan, Papan Tanda Nama Dan Alamat Ruma.

H/p / whatsup Rezglobal : 018 7811407  / 010 2783610.

Email  : yyrmteam@gmail.com
            :  rezglobal@gmail.com






Papan Iklan Parit Sulong Batu Pahat Johor

PAPAN IKLAN, SIGNBOARD, BANNER, BUNTING DAN LAIN-LAIN SERVICE.πŸ˜€

Assalammualaikum....
Untuk tempahan atau pertanyaan boleh email ke:
rezglobal@gmail.com
yyrmteam @gmail.com
Atau whatsup ke rezglobal:
010 2783610
018 7811407
Sebaik-baiknya ada dzaine sendiri.😊boleh email/whatsup.
Insyallah akan dibalas segera. Jika terlambat jawab.. Mungkin tengah kesebukan dan harap maaf...😳

H/p / whatsup : 018 7811407  atau. 010 2783610 adan.

Email  : yyrmteam@gmail.com
            :  rezglobal@gmail.com

Saturday, 10 September 2016

Signboard Parit Sulong Batu Pahat Johor

Signboard , Banner, Bunting, Papan Iklan, Papan Tanda Nama Dan Alamat Ruma.

H/p / whatsup : 018 7811407  atau. 0102783610 adan.


Email  : yyrmteam@gmail.com

            :  rezglobal@gmail.com


Bismillahirrahmanirrahim,
Assalammualaikum.w.b.k.

Tahukah sahabat semua, Papan Tanda Nama Dan Alamat Rumah Sama Mustahak Dengan Papan Iklan, Nama Kampung, nama jalan dan sebagainya. Mungkin Sahabat semua pernah mengalami sepertimana yang kami alami.
1. Kebanyakan jiran, sahabat, rakan, kawan, imam, bilal, tok siak, tok penghulu dan ramai lagi  termasuklah diri kita sendiri lebih senang menggunakan nama singkatan, nama timangan, nama gelaran dan sebagainya, malah mungkin ada dikalangan kita terlupa nama anak sendiri apatahlagi anak buah kan. Pernah kami didatangi orang jauh , saudara mara si sakit untuk datang melawat yang bertanyakan  di mana tempat tinggalnya beserta alamat dan nama penuh, puas kami memikir nama yang disebutnya, akhirnya kami mengatakan penama yang disebut tadi tiada dalam kariah kami, selang dua tiga hari baru kami tahu yang penama tu jiran kami sendiri.
2. Pernah tidak, posmen atau penghantar barang atau penghantar kad jemputan dan sebagainya menghantar surat atau barang jiran  ketempat kita .
3. Pernah tidak jika kita baru memasuki kawasan dan mencari Alamat seseorang, puas kita menahan orang kampung bertanyakan arah atau nama kenalan kita yang orang kampung tu sendiri keliru.
4.Pernah tidak kita mendapat kad jemputan atau apa-apa surat yang tidak tertera nama kita, atau hanya menulis nama gelaran, malah ada yang tak bernama pun,nterpaksalah kita menulisnya sendiri.
5. Yang ni selalu kita jumpa, kebanyakan orang lebih kenal nama suami daripada nama isteri, begitu jugak sebaliknya.
6. Banyak lagi yang mungkin anda alami dan anda boleh bayangkan, betapa sukarnya jika tanda nama kita sendiri dan rakan-rakan tiadak dipaparkan di dinding atau halaman rumah kan.

Jadi untuk memudahkan anda menempah papan nama + alaman + no h/p + perkhidmatan yang anda sediakan dan sebagainya. kami menyediakan blog ini. Sebagai Altenatif  untuk sahabat-sahabat semua membuat tempahan.
Harga dari 0.60 cent dan keatas mengikut saiz stiker dan papan iklan.
Kami akan update kan papan tanda terkini dari pelbagai rekabentuk dan paten dari masa ke semasa beserta sebut harganya sekali, Agar sahabat-sahabat boleh membuat pilihan dan tempahan, Jika sahabat-sahabat ada idea menarik boleh diajukan ke email atau whatsup dan kami akan membenanya untuk anda. Insyallah.
Setiap papan tanda kami akan mulai dengan bismillahirrahmanirrahim kemudian baru nama dan alamat anda , agar  yang membacanya dan sahabat-sahabat semua mendapat rahmat.

Jangan lupa hubungi kami di :


H/p / whatsup : 018 7811407  atau. 0102783610 adan.


Email  : yyrmteam@gmail.com

            :  rezglobal@gmail.com

Kalau fun tak berangkat jangan berkecil hati, mungkin kami sedang sebuk atau tidak perasan, snd sahaja sms / whatshup, Insyallah kami akan hubungi kemudian.

Setiap tempahan mengambil masa seminggu hingga tiga minggu untuk disiapkan bergantung pada banyaknya tempahan yang ada. 

Sahabat-sahabat yang berada di sekitar Batu Pahat Johor, boleh datang terus ketempat kami untuk membuat tempahan :-)

Assalammualaikum.w.b.k.

Terimakasih.


Untuk Tempahan : H/p / whatsup : 018 7811407  atau. 0102783610 adan.




Signboard / Papan iklan biasa Dari Rm 25 - 35 / kaki ( panjang x lebar )


Papan Iklan 3D Dari Rm 40 - 45 / kaki ( panjang x lebar )

Signboard/Papan Iklan Biasa Standard / Normal Rm 25 - 35 / kaki ( panjang x lebar )

BANNER / BUNTING DARI RM 1.50 / 2.80 / 3.8, BERGANTUNG PADA JENIS CORAK, CANVES DAN COLOUR.


PAPAN NAMA KEDIAMAN & IKLAN.
1. STICKER SAHAJA 6 X 12 INCI,  RM 20.
2. STICKER + PAPAN ( PVC / ZINK ) 6 X 12 INCI , RM 50.
3. PAPAN NAMA KEDIAMAN & IKLAN  STANDARD / NORMAL,
 1 X 1' KAKI RM 60.
3. PAPAN NAMA KEDIAMAN & iklan + PAPAN ( PVC / ZINK )+ BINGKAI + STIKER, 16 x 9 inci. RM 80.

JENIS NI 16 X 9 INCI RM 80.




H/p / whatsup : 018 7811407  atau. 0102783610 adan.


Email  : yyrmteam@gmail.com

            :  rezglobal@gmail.com